Tom Jam zupa ar cūkgaļu

Tom Jam zupa ar cūkgaļu

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 2 personām

 

Sastāvdaļas:

  • 200g vārīta cūkgaļas fileja
  • 150g nūdeles
  • 100g šampinjoni
  • 1 sarkana paprika
  • 1 burkāns
  • 1/4 tējk. zivju mērce
  • 50g Tom Jam pasta
  • 1/2 laima sula
  • zaļie loki

 

Pagatavošana:

  1. Burkānu un papriku sagriezt plānās strēmelītēs.
  2. 500ml ūdens sajaukt ar Tom Jam pastu un uzkarsēt wok-pannā.
  3. Pievienot papriku un burkānus un vārīt 5 minūtes.
  4. Pievienot sēnes, nūdeles, gaļu un vārīt vēl 5 minūtes.
  5. Pievienot zivju mērci un laima sulu.
  6. Pasniedz pārkaisot ar zaļiem lokiem.