11/12/2023
Tom Jam zupa ar cūkgaļu
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 2 personām
Sastāvdaļas:
- 200g vārīta cūkgaļas fileja
- 150g nūdeles
- 100g šampinjoni
- 1 sarkana paprika
- 1 burkāns
- 1/4 tējk. zivju mērce
- 50g Tom Jam pasta
- 1/2 laima sula
- zaļie loki
Pagatavošana:
- Burkānu un papriku sagriezt plānās strēmelītēs.
- 500ml ūdens sajaukt ar Tom Jam pastu un uzkarsēt wok-pannā.
- Pievienot papriku un burkānus un vārīt 5 minūtes.
- Pievienot sēnes, nūdeles, gaļu un vārīt vēl 5 minūtes.
- Pievienot zivju mērci un laima sulu.
- Pasniedz pārkaisot ar zaļiem lokiem.