Salāti ar kūpinātu šķiņķi Cēzara gaumē

Salāti ar kūpinātu šķiņķi Cēzara gaumē

Pagatavošanas laiks: 10 minūtes
Daudzums: 2 personām

 

Sastāvdaļas:

Mērcei:

  • 4 ēd.k. krējums
  • 1 ēd.k. angļu sinepes ar grauzdiņiem
  • Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

  1. Salātlapas noskalot, lielākas saplūkāt ar rokām, pārlikt salātu bļodā.
  2. Mērcei - krējumu sajaukt ar sinepēm, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
  3. Mērci sajaukt ar salātlapām.
  4. Salātus sakārtot porcijas šķīvjos.
  5. Vienā malā liek sagrieztu šķēlēs šķinķi, pārkaisīt ar sieru un grauzdiņiem. Izdekorēt ar kiršu tomātiņiem.