Pīrādziņi ar sinepēm un gaļu

Pīrādziņi ar sinepēm un gaļu

Pagatavošanas laiks: 1h
Daudzums: 16 gab.

 

Sastāvdaļas:

  • 1 iepakojums pīrādziņu gaļa
  • 1 paciņa sausā rauga
  • 200 g sviests
  • 100 g skābs krējums
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • sinepes
  • milti
  • Pēc garšas - sāls, cukurs

Pagatavošana:

  1. Pienu uzsilda, pieliek krējumu un raugu (raugu pirms tam uzraudzē mazā daudzumā silta piena).
  2. Sviestu izkausē un pielik klāt raugam, pieber cukuru un sāli pēc garšas.
  3. Ber miltus tik daudz, lai veidotos pabieza, rullējama mīkla.
  4. Smalki sagriež sīpolus un pievieno gaļai.
  5. Veido pīrādziņus, iesmērējot mīklu ar sinepēm un centrā liekot gaļas pildījumu.
  6. Sakuļ olu, apsmērē katru pīrādziņu.
  7. Cep uzreiz (neraudzē!) iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 190 grādos līdz veidojas zelta garoziņa (apmēram 15-20 minūtes).