Pikantie mēles salāti

Pikantie mēles salāti

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Daudzums: 4-6 personām

 

Sastāvdaļas:

Mērcei:

  • 2-3 anšovi
  • 1 ēd.k. citrona sula
  • 4 ēd.k. mājas majonēze
  • Pēc garšas - sāls, pipari

Pagatavošana:

  1. Bietes sarīvēt uz dārzeņu rīves.
  2. Mēli un gurķus sagriezt strēmelītēs.
  3. Trauka apakšā kārto salātlapas, pa virsu liek sagrieztu mēli, gurķus un bietes.
  4. Pārlej ar mērci un pasniedz.
  5. Mērcei: majonēzi sablendēt ar anšoviem un citrona sulu.
  6. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.