Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju

Pikantās nūdeles ar cūkgaļas fileju

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 2 personām

 

Sastāvdaļas:

  • 300g cūkgaļas fileja
  • 80g olu nūdeles
  • 100g cukurzirnīši pākstīs
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 1 laima sula
  • 1 ēd.k. sojas mērce
  • 1 ēd.k. saldā čili mērce
  • 1 ēd.k. sasmalcinātas mandeles
  • 1 ēd.k. sezama sēklas
  • 1 čili pāksts
  • piparmētras lapiņas
  • bazilika lapiņas

Pagatavošana:

  1. Nūdeles novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
  2. Gaļu sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un uz straujas uguns apcept gaļu.
  3. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, rīvētu laima miziņu, sojas mērci, saldo čili mērci, apmaisīt.
  4. Zirņu pākstis sagriezt 3-4 daļās.
  5. Lielā bļodā pārlikt nūdeles, gaļu ar mērci, zirnīšus un visu apmaisīt.
  6. Pasniedz dekorējot ar sagreiztu čili piparu, piparmētras un bazilika lapiņām, virsū uzbērt sezama sēklas un sasmalcinātas malnedeles.