17/12/2023
Karbonāde siera-krekeru panējumā
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes
Daudzums: 2 personām
Sastāvdaļas:
- 500g cūkgaļas karbonāde bez speķa un ribas
- 25g krekeri
- 25g rīvēts Parmezāns
- 1 ola
- 1 ēd.k. iecienītā garšviela
- eļļa
- Pēc garšas - sāls, pipari
Pagatavošana:
- Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs un kārtīgi izklapēt.
- Krekerus sasmalcināt blenderī, pievienot sieru un garšvielas un samaisīt.
- Olu sakult ar dakšu atsevišķā bļodā.
- Gaļas gabalus vispirms iemērkt olā, tad krekeros ar sieru.
- Cept kārtīgi sakarsētā eļļā 4-5 minūtes no katras puses.
- Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem.