17/12/2023
"Hot-dog" ar bekonu un štovētiem kāpostiem
Pagatavošanas laiks: apm. 30 minūtes
Daudzums: 2-4 personām
Sastāvdaļas:
- 8 cīsiņi "Tradicionālie"
- 4 hotdoga maizītes
- 500g štovēti kāposti
- 4 bekona šķēles
Mērcei:
- 4 ēd.k. tomātu pasta
- 3 ēd.k. sojas mērce
- 1 ēd.k. medus
Pagatavošana:
- Tomātu pastu sajaukt ar sojas mērci un medu.
- Uzkarsēt pannu bez taukvielām un apcept bekonu no abām pusēm. Cepšanas laikā bekonu pārliet ar mērci.
- Cīsiņus apcept tajā pašā pannā, kur cepts bekons.
- Hotdoga maizītes iegriezt gareniski un maizītes uzsildīt.
- Piepildit maizītes ar kāpostiem, pa virsu uzlikt pa vienai bekona šķēlei un cīsiņam.
- Pasniedz ar mērci, kuru katrs pievieno pēc vēlmes.