Cūkgaļas karbonāde apelsīnu marinādē

Cūkgaļas karbonāde apelsīnu marinādē

Pagatavošanas laiks: 30 minūtes + laiks marinēšanai
Daudzums: 3 personām

 

Sastāvdaļas:

  • 700g cūkgaļas karbonāde
  • 1 citrons
  • 3 apelsīni
  • 1/2 tējk. melnie pipari
  • 1/2 tējk. baltie pipari
  • 1/2 tējk. čili pipari
  • Pēc garšas - sāls

Pagatavošana:

  1. No citrona un 2 apelsīniem izspiest sulu. Atlikušo apelsīnu sagriezt šķēlītēs.
  2. Gaļu ielikt traukā, pārliet ar sulu, pievienot visas garšvielas un apelsīna šķēlītes, apmaisīt.
  3. Marinēt vismaz 3 stundas, ik pa brīdim apmaisot.
  4. Karbonādes cept uz grila vai pannā līdz gatavībai.
  5. Pasniedz ar grilētiem vai svaigiem dārzeņiem, kartupeļiem.