15/12/2023
Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru
Pagatavošanas laiks: 30 min
Daudzums: 4 personām
Sastāvdaļas:
- 1 gb. cūkgaļas fileja (apmēram 600g)
- 100g siers Dor Blue
- 100g bekons
- 1 ēd.k. sviests
- Pēc garšas - sāls, pipari
Pagatavošana:
- Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos.
- Bekonu sagriezt kubiņos.
- Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
- Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 minūtes. Pārlikt uz papīra dvielīša.
- Tajā pašā pannā izkausēt sviestu un cept fileju ik pa brīdim apgriežot līdz tā ir gatava.
- Cūkgaļas fileju sagriež porcijas gabalos un pasniedz pārkaisot ar bekonu un sieru.
- Klāt var pasniegt frī kartupeļus.