17/12/2023
Cepta cūkgaļa ar sojas mērci un laima sulu
Pagatavošanas laiks: līdz 20 minūtēm
Daudzums: 2 personām
Sastāvdaļas:
- 500g cūkgaļas filejas
- 2 vidēji lieli sīpoli
- 1 čili pipari
- 2 ēd.k. cukurs
- 2 ēd.k. sojas mērce
- 1/2 laims
- 2 ēd.k. augu eļļa
- Pēc garšas - sāls
Pagatavošana:
- Cūkgaļu sagriezt plānās strēmelītēs.
- Sīpolus un čili piparu sagriezt ripiņās. Ja vēlaties ēdienu mazāk asu, tad izņemiet piparam sēklas.
- Pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini.
- Pievienot čili piparus, gaļu un cept vēl 4-5 minūtes.
- Samazināt uguni, pievienot sojas mērci, cukuru, sāli un svaigi spiestu laima sulu. Sautēt vēl 5 min.
- Pasniedz ar rīsiem.